Parkeren

Reserveer je parkeerplaats online

Voor een bezoek aan Terschelling, Vlieland en/of Harlingen

Parkeren in Harlingen

Let op!
Let op!

Let op: P1 en P2 zijn volgeboekt qua reserveren, maar er is nog wel plek voor passanten. Heb je niet gereserveerd of kun je niet meer reserveren? Maak je vooral geen zorgen, er is altijd voldoende parkeergelegenheid (onder andere op P3 en P4). Volg de instructies!

Laat de parkeerstress thuis en reserveer (minimaal 24 uur van te voren) vooraf voor de langparkeerterreinen P1/P2/P3 (voorheen 'Tsjerk Hiddes'). Dan ben jij verzekerd van een plek voor jouw auto en rijd je op kenteken binnen bij één van onze parkeeraccommodaties.

Let op:

  • Gebruik bij het invoeren van uw kenteken alleen letters en cijfers in de juiste volgorde. Streepjes, spaties en andere tekens zijn niet toegestaan.
  • Je kunt jouw reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor de aanvangsdatum. Hierna, tot aan de ingangsdatum kost annuleren €2,50. Na de ingangsdatum van jouw reservering is annuleren niet meer mogelijk.
  • Lukt het reserveren niet? Probeer dan een andere internet browser zoals Google Chrome.

Stichting Beheer Parkeergelden InPublic

Stichting Beheer Parkeergelden InPublic voert namens de gemeente Harlingen (kvk-nr: 62863363 / BTW-nr: NL001608836B05 ) de parkeerdienstverlening in Harlingen uit. Onderdeel van de dienstverlening is de afhandeling van (parkeer)reserveringen via deze website. Reserveringen worden door Stichting Beheer Parkeergelden InPublic afgehandeld en verwerkt conform de algemene voorwaarden van de gemeente Harlingen.

Contactgegevens
Gemeente Harlingen p/a Stichting Beheer Parkeergelden InPublic
Nikkelstraat 24, 3067 GR Rotterdam
T: 0517 – 41 35 27 (bereikbaar tussen 07.00 – 20.30 uur)
E: info@parkerenharlingen.nl

Tips in de omgeving