Parkeren

Reserveer je parkeerplaats online

Voor een bezoek aan Terschelling, Vlieland en/of Harlingen

Parkeren in Harlingen

Let op: Van 2 tot en met 8 april worden nieuwe bruggen bij de Tsjerk Hiddessluizen geplaatst, waardoor de brug volledig afgesloten is voor wegverkeer. Verwacht een extra reistijd van 15 tot 30 minuten. Eilandbezoekers kunnen parkeren op de langparkeerlocaties zoals aangegeven op de reguliere borden. Vanaf de A7 (Afsluitdijk en Joure/Sneek): neem afslag 19, Harlingen Havens. Verkeer vanaf de A31 (Leeuwarden): neem afslag 19, Harlingen – Havens. De pendelbussen van en naar de boot blijven gratis beschikbaar, maar dit kan leiden tot een langere reistijd. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om naar de terminal te wandelen of te fietsen over de tijdelijke brug.

Laat de parkeerstress thuis en reserveer (minimaal 24 uur van te voren) vooraf voor de langparkeerterreinen P1/P2/P3 (voorheen 'Tsjerk Hiddes'). Dan ben jij verzekerd van een plek voor jouw auto en rijd je op kenteken binnen bij één van onze parkeeraccommodaties.

Let op:

  • Het tarief voor een vooraf gereserveerde parkeerplek bedraagt €7,50 per kalenderdag, terwijl het tarief voor niet-gereserveerde parkeerplaatsen €8,50 per kalenderdag is. Indien er extra kosten moeten worden bijbetaald, geldt eveneens het tarief van €8,50 per kalenderdag. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.
  • Gebruik bij het invoeren van uw kenteken alleen letters en cijfers in de juiste volgorde. Streepjes, spaties en andere tekens zijn niet toegestaan.
  • Je kunt jouw reservering kosteloos annuleren tot 2 dagen voor de aanvangsdatum. Hierna, tot aan de ingangsdatum kost annuleren €2,50. Na de ingangsdatum van jouw reservering is annuleren niet meer mogelijk.
  • Lukt het reserveren niet? Probeer dan een andere internet browser zoals Google Chrome.
  • Heb je niet gereserveerd of kun je niet meer reserveren? Maak je vooral geen zorgen, er is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Stichting Beheer Parkeergelden InPublic

Stichting Beheer Parkeergelden InPublic voert namens de gemeente Harlingen (kvk-nr: 62863363 / BTW-nr: NL001608836B05 ) de parkeerdienstverlening in Harlingen uit. Onderdeel van de dienstverlening is de afhandeling van (parkeer)reserveringen via deze website. Reserveringen worden door Stichting Beheer Parkeergelden InPublic afgehandeld en verwerkt conform de algemene voorwaarden van de gemeente Harlingen.

Contactgegevens
Gemeente Harlingen p/a Stichting Beheer Parkeergelden InPublic
Nikkelstraat 24, 3067 GR Rotterdam
T: 0517 – 41 35 27 (bereikbaar tussen 07.00 – 20.30 uur)
E: info@parkerenharlingen.nl

Tips in de omgeving