Visserijdagen Harlingen

Visserijdagen Harlingen

Parkeerinformatie voor de visserijdagen

Parkeren Visserijdagen Harlingen

De Friese havenstad Harlingen staat jaarlijks in het teken van de Visserijdagen. En daar zijn wij trots op! Bezoekers van de visserijdagen worden vier dagen lang getrakteerd op allerlei activiteiten. Van muziek en zang, tot aan markten, kermis en sportieve activiteiten. En dat allemaal in het prachtige nautische openluchtmuseum. Breng je een bezoek aan de visserijdagen? Dan is het wel zo prettig dat je vooraf weet waar je het beste kan parkeren. Parkeer bijvoorbeeld op één van de kort parkereerplaatsen, of overweeg één van de onderstaande parkeerlocaties.

Lang parkeren (P1/P2/P3)

Lang parkeren (P1/P2/P3)

Voor een bezoek aan Terschelling of Vlieland
5000
Geen
5 minuten
Toilet
07:00 - 20:30

De beste keus als jij de overtocht wil maken naar Terschelling of Vlieland. In slechts een paar minuten (lopend of met de pendelbus) bij de veerterminal.

Meer over eilandparkeren
Parkeren Waddenpromenade

Parkeren Waddenpromenade

Voor een (dag)bezoek aan Harlingen
200
2
Geen
Toilet
07:00 - 20:30

Een slimme en voordelige keus als je komt kort parkeren omdat je een bezoek brengt aan Harlingen. De parkeergarage ligt op loopafstand van de binnenstad en havens.

Meer over binnenstad parkeren
Parkeren Bruine Vloot

Parkeren Bruine Vloot

Voor als je meevaart met de Bruine Vloot
100
Geen
Geen
Geen
07:00 - 20:30

Parkeer op loopafstand van de schepen van de Bruine Vloot aan de Westerzeedijk, en profiteer van ons voordelige dagtarief.

Meer over Bruine Vloot parkeren
Tarieven lang parkeren

Tarieven lang parkeren

Dagtarief € 7,25,-
Maandabonnement € 70,- p.m

Parkeerlocaties voor de Visserijdagen

Kom je naar Harlingen voor de Visserijdagen? Dan wil je natuurlijk wel weten waar je de auto kan parkeren. Parkeren Harlingen heeft verschillende keuzes uit parkeerplaatsen, zo kan je parkeren bij de Bruine Vloot. Dit is op loopafstand van de schepen van de Bruine Vloot aan de Westerzeedijk.

Toch liever een overdekte parkeerplaats? Maak dan gebruik van de parkeerplaatsen bij de Waddenpromenade. Hier weet je zeker dat je auto overdekt staat op loopafstand geparkeerd staat van de binnenstad en havens.

Deze verschillende parkeerplaatsen zijn ideaal tijdens de Visserijdagen. Zo hoef je niet ver te lopen en ben je snel bij de evenementen waardoor je ideaal kan genieten!

Visserijdagen Harlingen

Visserijdagen Harlingen

De Friese havenstad staat van 31 augustus tot en met 3 september 2022 in het teken van de Visserijdagen. Dit jaar is het alweer de 61e (!) editie. De bezoekers van de Visserijdagen worden vier dagen lang verwend met verschillende activiteiten variërend van muziek tot kunst. En dit allemaal bij een uitgebreid decor van ruim zeshonderd moderne monumenten en een moderne visserij- en handels haven. Wil je meer weten over dit evenement?