Parkeren Tall Ships Races

Parkeren Tall Ships Races Harlingen

Zorgeloos je auto parkeren in Harlingen voor de Tall Ships Races

Parkeren Tall Ships Races

Aankomende zomer (14-17 juli) is het zover, dan ontvangen we in Harlingen opnieuw ’s werelds mooiste en grootste Tall Ships met hun internationale bemanning en trainees. Reis je af naar Harlingen omdat je dit unieke evenement komt bezoeken? Hier vind je al jouw parkeerinformatie voor een zorgeloze reis. Zo kun jij straks zorgeloos genieten van alle feestelijkheden!

Let op: zodra er meer parkeerinformatie bekend is over The Tall Ships Races Harlingen 2022 vullen wij deze pagina aan met handige info.

Lang parkeren (P1/P2/P3)

Lang parkeren (P1/P2/P3)

Voor een bezoek aan Terschelling of Vlieland
5000
4
5 minuten
Toilet
07:00 - 20:30

De beste keus als jij de overtocht wil maken naar Terschelling of Vlieland. In slechts een paar minuten (lopend of met de pendelbus) bij de veerterminal.

Meer over eilandparkeren
Parkeren Waddenpromenade

Parkeren Waddenpromenade

Voor een (dag)bezoek aan Harlingen
200
2
Geen
Toilet
07:00 - 20:30

Een slimme en voordelige keus als je komt kort parkeren omdat je een bezoek brengt aan Harlingen. De parkeergarage ligt op loopafstand van de binnenstad en havens.

Meer over binnenstad parkeren
Parkeren Bruine Vloot

Parkeren Bruine Vloot

Voor als je meevaart met de Bruine Vloot
100
Geen
Geen
Geen
07:00 - 20:30

Parkeer op loopafstand van de schepen van de Bruine Vloot aan de Westerzeedijk, en profiteer van ons voordelige dagtarief.

Meer over Bruine Vloot parkeren
Informatie over The Tall Ships Races

Informatie over The Tall Ships Races

Ahoy zeeheld! Aankomende zomer (14 tot en met 17 juli) ontvangt Harlingen opnieuw de spectaculaire Tall Ships Races. Ben je van plan een bezoek te brengen aan The Tall Ships Races Harlingen? Vind dan hieronder al jouw inspiratie voor een bezoek aan de races.