Parkeren binnenstad

Parkeren in Harlingen

VOOR EEN BEZOEK AAN FRIESLAND HAAR ENIGE HAVENSTAD

Parkeren Waddenpromenade

Kom je een bezoek brengen aan Harlingen? Te gek! Hier vind je al jouw parkeerinformatie voor een bezoek aan Friesland haar enige havenstad. De parkeergarage Waddenpromenade ligt dicht bij de historische binnenstad en havens, en is daarmee een goede keus voor een dagbezoek aan Harlingen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om elders kort te parkeren in Harlingen.

Parkeren Waddenpromenade

Parkeren Waddenpromenade

Voor een bezoek aan onze mooie havenstad
Kom je naar Harlingen omdat een bezoek brengt aan onze havenstad? Bijvoorbeeld om te winkelen, of om de bezienswaardigheden van Harlingen te ontdekken? Dan kun je jouw auto het beste parkeren in de parkeergarage Waddenpromenade. Deze parkeergarage ligt op slechts 5 minuten lopen van de historische binnenstad en havens van Harlingen. Je betaalt hier €1 per uur (voor de eerste 4 uren). Hierna betaal je €2 per uur met een maximum dagtarief van €15,50. Let op: het vooraf reserveren en betalen van een parkeerplek, of het afnemen van een abonnement, is niet mogelijk.

Over deze locatie

Parkeren in de parkeergarage Waddenpromenade

Voordelig parkeren
Voordelig parkeren
Laadpalen aanwezig
Laadpalen aanwezig
Binnen 5 minuten in de binnenstad
Binnen 5 minuten in de binnenstad

Breng je binnenkort een bezoek aan Harlingen? Dan kun je jouw auto parkeren in de parkeergarage Waddenpromenade. Deze parkeergarage ligt op slechts 5 minuten lopen van de historische binnenstad. Indien de parkeergarage vol is, dan kun je ervoor kiezen om kort te parkeren in Harlingen op één van onze andere locaties.

Tarieven

Eerste vier uren € 1 per uur
Na deze vier uren € 2 per uur
Maximum dagtarief € 15,50 per dag
Abonnementen Niet mogelijk
Parkeergarage Waddenpromenade

Parkeergarage Waddenpromenade

Waddenpromenade 3-2, 8861 NT Harlingen Plan je route
Meer kort parkeren opties

Meer kort parkeren opties

Kom je kort parkeren in Harlingen omdat je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan de historische binnenstad van Harlingen? In Harlingen hebben we diverse kort parkeren mogelijkheden. Wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet.