Parkeren Bruine Vloot

Parkeren Bruine Vloot Harlingen

Reserveer direct

Parkeren voor de Bruine Vloot

Vaar jij binnenkort mee met de Bruine Vloot? Hier vind je al jouw parkeerinformatie zodat jij straks een zorgeloze en avontuurlijke reis over zee maakt. Voor dit terrein geldt verplicht reserveren. Reserveer daarom vandaag nog jouw parkeerplek.

Parkeren voor opvarenden Bruine Vloot

Parkeren voor opvarenden Bruine Vloot

Mee met de Bruine Vloot
Harlingen is de plek voor een avontuurlijke reis op zee! Kom je voor een tocht of overnachting aan boord van een schip van de Bruine Vloot? Dan kun je jouw auto het beste parkeren aan de Westerzeedijk 7. Net als bij het eilandparkeren, geldt het vaste tarief van €7,50 per dag (let op: reserveringsdagen lopen van 19:00 op de aankomstdag tot 18:00 de volgende dag). Vanaf onze parkeeraccommodatie aan de Westerzeedijk is het nog maar een klein stukje lopen naar de schepen van de Bruine Vloot in de Zuiderhaven of Nieuwe Willemshaven.

Let op
: dit parkeerterrein is uitsluitend bedoeld voor gasten van de Bruine Vloot en je kunt hiervoor alleen reserveren. Abonnementen zijn niet mogelijk.

Over deze locatie

Parkeren voor een avontuurlijke reis op zee!

Voordelig parkeren
Voordelig parkeren
Geen laadpalen aanwezig
Geen laadpalen aanwezig
Binnen 5 minuten bij de Bruine Vloot
Binnen 5 minuten bij de Bruine Vloot

Scheep je binnenkort in bij één van de schepen van de Bruine Vloot? Te gek! Harlingen is de plek voor een avontuurlijke reis op zee. Parkeer jouw auto aan het parkeerterrein aan de Westerzeedijk 7. Dit parkeerterrein ligt op slechts 5 minuten lopen van de schepen van de Bruine Vloot en je kunt vrij inrijden. Onze parkeerterreinen zijn geopend van 07:00 tot 20.30 's avonds. Vrijdag is het terrein tot 22:00 's avonds geopend (april t/m september).

Dagtarief: €7,50 per dag
Abonnementen: Niet mogelijk

Reserveer je parkeerplaats
Bruine Vloot parkeren

Bruine Vloot parkeren

Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen Plan je route

Tips in de omgeving