Colofon

Ontwerp en realisatie website

TRES internet, Heerenveen
Internet www.tres.nl
E-mail info@tres.nl
Telefoon (0513) 64 14 50

Contentmanagement System

TRES Actual :: uw sitemanager.
Copyright © 1998-2012 TRES internet

Voor een veilig & vertrouwde vakantie


Bewaakte parkeerplaats Harlingen

Een vakantie naar de eilanden Terschelling en Vlieland moet zorgeloos verlopen. Belangrijk is dan ook dat u uw auto veilig achter kunt laten in Harlingen. Bij de parkeeraccommodaties "Tsjerk Hiddes" kunt u met een gerust hart uw auto parkeren in Harlingen. Met dag en nacht bewaking kunt u vertrouwd de overtocht naar de wadden eilanden maken.

Locaties parkeren Harlingen haven

Wij beschikken over twee locaties voor veilig en vertrouwd parkeren in Harlingen. Lang of kort. Één daarvan is de ondergrondse parkeergarage "Veerterminal" vlakbij de terminal naar Vlieland en Terschelling. Wanneer u hier parkeert bent u snel en gemakkelijk bij de terminal. De inrijhoogte voor de garage is 2.00 meter.

De andere, grote parkeerplaats "Tjerk Hiddes" is vlakbij de Tsjerk Hiddes sluizen op loopafstand van de terminal. Deze parkeerplaats biedt plaats voor maar liefst 1900 auto's. Deze parkeerplaats wordt voornamelijk gebruikt voor lang parkeren. Mocht u veel bagage hebben, dan kunt u ook gebruik maken van het vervoer van en naar de terminal met een pendelbus. Deze vertrekt rond de boottijden iedere 5 tot 10 minuten.